Tsukiji, Roppongi Hills, Ginza og Asakusa tempel

I dag var det først tur med rejseselskabet. Guiden havde et lille gult flag han kun vifte med når vi gik i det han kaldte ‘dangerous areas’. Vi skulle være sammen med gruppen, hovedsagligt egoistisk amerikanere, juhu.

Igennem myldretiden i metroen til Tsukiji fishmarket.

image

Man måtte desværre ikke tage billeder derinde, men her er et billede fra en sushi stederne der lå lige ved siden af. Allerede klokken ni om morgenen var der kø for at få det friskeste sushi i verden.

Vi fik at vide fra guiden at der hver dag kom 820 forskellige slags havdyr igennem. Og der var godt nok mange underlige dyr der lå der og sprællede. Det mest spændende var dog de kæmpemæssige tun som bruges til sushi.

image

Pitstop ved et lille shinto skrin (på billedet ses ræve-statuer der repræsenterer guden der hører tiæ.skrinets hjælpende ånder) ved siden af og så videre til Roppongi.

Vi skulle til Roppongi Hills, en meget høj bygning midt i Roppongi bydelen. Op til 52. etage med en elevator der kun tog 40 sekunder.
Flot udsigt.

Efter Roppongi gik turen til Ginza, det dyreste område i byen. Kvadratmeterprisen er her 2.000.000 yen om måneden (100 yen = 1 €).
Vi nåede kun lige at se Sony Building og så skulle vi have frokost på en restaurant på 6. sal. Pga de høje lejepriser så ligger de fleste restauranter oppe i højden, så.man skal være noget af en kender for at kunne finde dem.

Efter Ginza tog vi en taxa til en mole ved Sumida River. Her skulle vi fra Ginza tilbage til Asakusa med båd.

image

Tilbage i Asakusa skulle vi se det store buddist tempel der. I dag og i morgen er der Lanterne-frugt-festival hvor de sælger den specielle lanterne plante og ellers fornøjer sig med festivalmad (stegt blæksprutte på pind, søde snager og grillet fisk i alle variander) og spil som fx at fange levende guldfisk og skildpadder med net.
Efter guiden fik fortalt om buddist templet kig vi hjem til Ryokanen som ligger lige ved siden af. Slut på touren. Vi gik så efterfølgende ned til templet igen for at kigge på alt det lækre mad.
Min far og jeg købte en lykkeamulet hver hos munkene.

X

image

Efter det spiste vi frisk sushi på en restaurant lige ved siden af hotellet i Asakusa. Nom.

image

Mille

(489)

  1 comment for “Tsukiji, Roppongi Hills, Ginza og Asakusa tempel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.