Team fucking building

Posted by on 30. september 2013

Så er det den tid igen, den hvor firmaet mener vi skal rystes sammen så vi yder bedre.

Af en eller anden årsag er det som om ledelsen i danske firmaer helt har sluppet jordforbindelsen, og forlader sig på tvivlsomme løfter om bedre indtjening – disse teambuilding svindelfirmaer sælger samtidig  sådan en form for billig aflad for ledelsens dårlige samvittighed, hvilket giver god mening når man nu har sparet alt det sjove væk og ikke vil give mere i løn.

Resultatet er deres medarbejdere nu skal trækkes yderligere med ledelsens mærkelige idéer OG være yderligere sammen med kollegaerne (som om 40 timer om ugen ikke var nok) – det er åbenbart også helt fint at tage tid fra familien til den slags tåbeligheder!

Hvem er så dum, at man tror bygning af diverse spejderkonstruktioner, madlavning, 4 timteambuildingers PowerPoint slideshow, og mange andre ligegyldigheder virker fremmende for produktiviteten? Svaret er lige for, lederne i danske firmaer…

Undersøgelser viser gang på gang, at kun ca. 25% synes at teambuilding er sjovt og givende – resten (lad os kalde dem normale mennesker) enten bare lever med det eller bliver direkte mindre produktive og glade. Derfor giver det god mening at disse arrangementer altid er tvungne, for tvang er altid motiverende.

Så jubiiii, det er Gulag tid igen 🙁

 

(280)

Skrevet fra Copenhagen, Capital Region of Denmark, Denmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *